vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Sotapakolaiset

Thump, thump, thump,...

Thump, thump, thump, ... Normaali ihminen reagoi ympäristönsä ääniin. Tuulivoimalat pitävät samaa jumputtavaa ääntä yölläkin, joilloin ihmisten pitäisi nukkua, jotta sitten seuraavana päivänä levänneinä voivat lähteä työhön, kouluun, päiväkotiin jne. Huonosti nukutun yön jälkeen ihminen on vajaakuntoinen, eikä pysty keskittymään, oppimistulokset jäävät heikoiksi jne.

Onko EU:n politiikassa toivoa?

Onhan tämä EU:lta ihan häpeällisen syvältä!  Turkki ”salaa” myy ISISin varastettua öljyä pitkin maailmaa, jotta nämä kuumakallet ovat saaneet jo monia vuosia täysin villin hulluina petoina katkoa rauhassa kauloja puolustuskyvyttömiltä ihmisiltä, systemaattisesti ampua ja lahdata niitä joukkohautoihin, raiskata naisia ja lapsia, myydä niitä orjiksi yms. hävittää kristillisiä kirkkoja ja rakennuksia.

Damaskon kevät

Damaskon kevät

Miten se on mahdollista että Syyrian kansan ja Syyrian valtion sisäiset asiat olivat niin kiireellä Damaskossa, että se räjähti ja nyt sen sotapakolaisten virta ylettyy Pohjoismaihin asti?

Siinä on paljon asioita mitä voisi tutkia Syyrian valtion ideasta?

Mikä on syynä, että EU:ssa ei tähänkään mennessä…?!

 

Mikä on syynä, että EU:ssa ei tähänkään mennessä ole löytynyt mitään järeitä käytännön otteita pakolaisia pettävistä ja rahastavista mafian joukoista, jotta niiden kuljetukset kokonaan loppuisivat? Onko vain tyydytty hitaasti seuraten katselemaan ja pelkurimaisesti salassa supisemaan kaikkein ratkaisevimmasta roistomaisesta roolistaan? 

 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä