vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Pakolaisvirta

Maahanmuuttokysymyksiä Paula Risikolle ja muille vastuullisille

Haaste maahanmuuttoasioihin (toivottavasti hyvin) perehtyneille: Paula Risikko, Päivi Nerg, Elina Lepomäki, Ben Zyskowitcz, Ilkka Kanerva, Matti Vanhanen, Timo Harakka, Jussi Halla-aho, Päivi Räsänen ja muutkin halukkaat ajan hermolla itsensä pitävät vastaajat!

Täysin harkitusti tehtailtu EU:n poliittinen ongelma

Tässä ei ole enää nyt yhtään kysymys mistään pikkulapsesta, joka huutaa, että ”keisarilla ei ole vaatteita!” Hyvin vakavaa puhetta Itävallan korkeimmalta sotilashenkilöltä nimeltä kenraali ”Othmar Commenda”, joka sotavoimissa alansa ammatti-ihmisenä vahvistaa, että EU ei lainkaan tosissaan halua pysähdyttää pakolaisvirtaa Eurooppaan! Hän painottaen sanoo siihen vielä lisää koko asian selkiinnyttämiseksi, että se kaikki salakuljettajien pakolaistrafiikki Välimerellä kuitenkin käytännössä voitaisiin ”HELPOSTI” estää, mutta ongelma on poliittinen!

Kenen muisti pätkii, Uuno Turhapuron, minun vai...?

Suomen pääministeri Juha Sipilä sanoi tänään illansuussa Ylen uutisissa näin: "Tähän laittomasti Suomeen tulevaan pakolaisvirtaan heidänkin (venäläisten) pitäisi puuttua." Suomeen ei vajaa puoli vuotta sitten ilmeisesti tullut (Haaparannan kautta) laittomasti pakolaisvirtaa! Vai muistanko väärin? Samaisen Ylen uutisissa kerrottiin 5.9.2015 näin: "Pääministeri Juha Sipilä (kesk.) antaa oman kotinsa vuoden vaihteesta turvapaikanhakijoille. Hän haluaa rohkaista jokaista suomalaista avaamaan kotinsa turvapaikanhakijoille."

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä