vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Matu

Paluu reaalitodellisuuteen.

Katsoin tänään töistä päästyäni YouTube-uutuuksia.  - No, paljon oli Donald Trumpia dissaavia pätkiä (koska olen kyseiset komediashowt tilannut).

Sitten siellä luki yhden ohjelman kohdalla "Käynnissä nyt", ja kun klikkasin sitä, huomasin päässeeni seuraamaan Nurmijärvellä alkavaa "Suomi ensin"-järjestön mielenosoitusta ihan livenä.

Hetken katsoin streamia ja sitten siirryin taas tekemään niitä asioita, joita minun oli ollut tarkoituskin tehdä. Jätin kuitenkin streamin päälle  - ikään kuin se ei olisi häirinnyt keskittymistäni...

 

Demokratisoidaan matukriisi!

Tehdäänpä letkeä ajatuskoe!

Entäpä jos eduskunnan kuppilassa tarjoiltaisiin lounaspöydässä sellaisia sieniä, että kaikki 200 edustajaa päättäisivät sen jälkeen tehdä radikaalin päätöksen: Suomesta tehtäisiin kuningaskunta ja Matti Nykäsestä sekä hänen rintaperillisistään tulisi maan hallitsijoita!

Pian sen jälkeen äänestää rätkäytettäisiin ja tulos olisi ällistyttävän yksimielinen – sienten voimalla saataisiin aikaan tulos, jossa 199 äänellä (Lohela nuijisi päätöksen rivakasti voimaan) maastamme tulisi kuningaskunta ja vaakunaleijonan päähän sijoitettaisiin kruunu.

Vuosi vaihtui, todella uusissa merkeissä

Seuraan huolestuneena tapahtumia meillä ja muualla. Erityisesti huolestuttaa Uuden Vuoden tapahtumat Kölnissä ja muutamassa muussa Saksalaisessa kaupungissa. Ei tainnut ”Tante Merkel” ymmärtää mitä teki toivottaessaan pakolaiset tervetulleiksi Saksaan. Tämän avoimen turvapaikkapolitiikan seurauksena koko Euroopan turvallisuus on vakavasti ja peruuttamattomasti järkkynyt.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä