vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Massakansainvaellus

Kiitos Jussi!

Kiitos Halla-aholle. Kerroit jo vuosia sitten, että massamuutto ja vaeltelu on pysäytettävä. Hidasjärkiset kolleegasi oppivat lopultakin edes vähän. Äly on harvinainen luonnonlahja ja sitä käytetään vielä harvemmin. Nyt lamppu syttyi lopulta. Ikävää, että takinkääntäjät yrittävät saada tästä pisteet. https://www.uusisuomi.fi/kotimaa/252468-historiallinen-askel-kohti-jarke...

Massamuutolle EUhun asetettava selvät määrärajat

EUssa kuohuu joka nurkassa keskustelu maahanmuutosta. Pääosa keskustelusta ohittaa kokonaan sen ydinsyyn ja valtamedia käyttää poliitikkojen tapaan aikaansa vain vastustajien leimaamiseen täysin ilman järjellisiä perusteita. Vain fobioihin, populismiin ja rasismiin viittavat leimat ovat käytössä.

EU repeilee liitoksissaan, koska asiaa vetkutetaan ja pimitetään. 

Massamuutto rikkoo EUn sisäisesti

Iltalehti tänään: "Italian sisäministeri Salvini syytti Ranskaa keskiviikkona lupauksistaan lipeämisestä, koska se oli ottanut Italiasta vain 640 siirtolaista vastaan lupaamansa 9000 sijaan. Salvini vaatikin Ranskaa ryhtymään sanoista tekoihin ja ottamaan lisää siirtolaisia. Ranska ja Italia ovat ajautuneet sanaharkkaan Italian uuden populistihallituksen pakolaislinjausten takia".

Miksi massamuutto on estettävä ajoissa

Massamuutto on vakavin asia ja uhka Euroopalle. http://emailjuuso.puheenvuoro.uusisuomi.fi/256499-jihadismilla-piiloteta....

 

Kuten jo toisessa jutussani kerroin YKn pääsihteeriä Guterresia eikä suvakkeja kiinnosta mitä massamuutosta seuraa, mutta Euroopan johtajia kiinnostaa suuresti alkaen Ruotsin pääministeristä Tanskan hallitukseen, Ranskan presidenttiin, Baltian maihin, Puolaan, Unkariin, Itävaltaan, Sloveniaan, Italiaan, Kreikkaan ja Englantiin.

 

Kaipaammeko YKn pääsihteeriä Suomeen

YKn pääsihteeri Antonio Guterres on tulossa Suomeen ja tapaa valtiojohtoamme. Tämä kuullostaa hienolta ja toivotulta vierailulta, mutta onko se sitä. Mitä ajatuksia ajaa pääsihteeri Guterres. Minä en kykene näkemään mitään järkeä Guterresin pääteemassa "United Nations Boss Unveils New Global Mass Migration Policy: ‘No More Borders’" Tämä herra on osa sitä globaalia klikkiä, joka on ajamassa maailman sekasortoon hulluudellaan. Guterres vaatii, että maailman kehitysmaiden ihmismassojen tulee saada vapaasti muuttaa minne lystäävät tällä pallolla. Se on kuulemma kaikille hyväksi.

EUssa vain perhevalvontaa rajavalvonnan sijaan

Saksassa on taasen lomat edessä. Pfingst on perhelomien aikaa. Suurella kansakunnalla on tapana matkustaa paljon. Ja siksi ovat koululomien ajankohdat ruuhkaisia ja matkat kalliimpia kuin muulloin. Monet perheet yrittävät aloittaa lomansa ennen koulujen lomapäivien alkua. Saksassa koulupakko kuitenkin kieltää lasten varaslähdöt lomille. Lapsi ei hevin saa vaadittavaa poikkeuslupaa eriaikaiselle lomalle. Luvaton poissaolo taasen maksaa vanhemmille sakkoina 80-100€ per päivä. Silti perheitä jää kiinni mm lentoasemilla luvattomista lomapäivistä.

Hauskaa mörköjuhlaa globalistit!

”Tärkeissä pöydissä” istuvien tavoite yhteisessä EU-rintamassa:

 

  1. Globalisaatio, johon kuuluu ajatus yhdestä maailmasta

  2. Liberalisaatio, jossa kansallisvaltioiden rajat rapautuvat

  3. Polarisaatio, jossa maailma jakaantuu rikkaisiin ja köyhiin

  4. Amerikkalaistuminen, jossa Yhdysvallat on kovan ja pehmeän vallan avulla imperiumi

  5. McDonaldsaatio, jossa maailman kulttuurit muuttuvat samanlaisiksi

  6. Kreolisaatio, jossa alueellisten virtausten myötä tapahtuu jatkuvia paikallisia muutoksia

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä