vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Make America Great Again

Välivaalimatka: osa 6 - Donald Trumpin vaalitilaisuudessa

Marraskuussa 2016 pääsin ensimmäistä kertaa seuraamaan Yhdysvaltain presidentin kampanjapuhetta. Marraskuussa 2018 sama toistui mutta ainoastaan kaksi asiaa toistui: kumpikaan puhujista ei ollut ehdolla ja kuulijat olivat haltioissaan. Siihen yhtäläisyydet loppuivat.

Uuden ajan Martti Luther – omien teesien naulaaja Trump

Nyt ollaan jo erottamassa Yhdysvaltain uutta presidentti Donald Trumppia. Vielä jyrkemmin kävi uskonpuhdistaja ja uudistaja Martti Lutherille, joka sai kirkonkirouksen ja Paavin pannabullan.

Mistä minä olen kiitollinen Trumpille

Minä opiskelen automaatiota ja kirjoitan usein siitä kuinka yhteiskuntamme on tiellä kohti paratiisia jossa jokaiselle yksilölle ihonväriin tai uskomuksiin katsomatta taataan hyvän elintason takaava perustulo. Minä kannatan kaikkia askeleita kohti tuonkaltaista visiota. Ja kuitenkaan en voi kiistää kiitollisuuttani Trumpille joistain hänen päätöksistään.

 

Uuden presidentin hallinto alkaa muodostua Washingtonissa. Jo nyt huomaamme kuinka Trump on tehnyt monia päätöksiä jotka ovat tehneet Amerikasta mahtavamman.

 

Trump, tuo taitava mediapelin taituri...

"Eräät lobbaajat halusivat antaa minulle viisi miljoonaa dollaria" huutaa Trump mikrofoniin," ja  minä torjuin heidät, teinkö oikein"? Kansa huutaa: "yes".  Pitäisikö minun ottaa rahat vastaan kuten tekee Hillary?  Kansa huutaa: " Buuuuh!"  Trump sanoo, "juuri niin. Minä en tarvitse sitä rahaa. Minä olen itse niin rikas. Todella rikas very, very rich!  Kansa huutaa, hurraa  ja taputtaa käsiään." 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä