vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Lait

Valtakunnallinen Koiranpäivä 24.4., tänäänkin!

Olen tutustunut kolmen vuoden ajan sosiaalisessa mediassa erilaisiin eläinryhmiin. Erityisesti sydäntäni lähellä ovat olleet koirat, koska Pelastetaan koirat –tyyppisiä ryhmiä on todella paljon. Itse olen liittynyt ehkä kymmeneen eri Rescue –ryhmään ja sitä kautta päässyt auttamaan useita eri yhdistyksiä sekä yhteisöjä, joista suurin osa tekee vapaaehtoistyönä eläinten suojelu- ja auttamistyötä. Olen ostanut tuotteita, sukkia, koruja yms. eri ryhmien huutiksista, antanut pieniä summia rahaa sekä vienyt ja lähettänyt muutamia laatikollisia tavaraa hyväntekeväisyyteen.

Miksi tiukka maahanmuuttopolitiikka ei toteudu?

 

Hallituksen ja yksittäisen ministerin on noudatettava voimassa olevia lakeja ja eduskunnan hyväksymiä sopimuksia.  Jos näin ei tapahdu, edessä on oikeusprosessi pahimmillaan valtakunnanoikeudessa.

 

Maahanmuuton osalta meillä on lukuisa joukko lakeja ja kansainvälisiä, eduskunnan vahvistamia sopimuksia, jotka on laadittu "hyvän sään aikana" eli silloin, kun maahanmuutto oli hyvin vähäistä ja täysin hallittua.

 

Suomi 20 vuotta EU:ssa

 

Nyt kulunut 20 vuotti ja yksi päivä kun liityimme eu:hun, ja uutisoinnin mukaan suurin saavutus tällä ajalla on ollut "sukupuolineutraali"avioliitolaki.

Mitäkähän saadaan seuraavan kahdenkymmenen vuoden aikana, ei kyllä huonompaa aihetta näin Äitienpäivälle vois valita, muutta kun miettii kuka on äiti niin mielestäni asiaa ei voi ohittaa miettimättä äitiyttä.

Ja lopputulos oli?

6 Yhteenveto Seuraavassa on yhteenveto raportissa esitetyistä suosituksista, joilla voitaisiin ennalta ehkäistä perhesurmia. 1. Otetaan huomioon huollettavana olevien lasten osalta hoidon ja tuen tarve aikuiselle annettavissa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa, kuten päihdehuolto- ja mielenterveyspalveluissa. (Lastensuojelulaki 417/2008 10§) 2. Otetaan käyttöön systemaattinen väkivaltakokemusten kartoitusväline sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa. 3.

Eduskunnan pitäisi lopettaa lakien säätäminen 3 kuukautta ennen vaaleja

Viron parlamentin, Riigikogun talousvaliokunnan puheenjohtaja Arto Aas on ehdottanut lainsäätämistoiminnan lopettamista parlamentissa vähintään kolme kuukautta ennen vaaleja. Sama menettely pitäisi myös Suomessa ottaa harkintaan. Asialle on olemassa hyvät perustelut.

HOMOLIITOILLA OSTETTIIN ÄÄNIÄ

Seuraavaksi sitten voidaankin ottaa PERHEIDEN OIKEUDET KÄSITTELYYN.Perheiden oikeuksia on poljettu viimeiset 20 vuotta. Rouvakerholaiset ja huostabisneksellä tilejään lihottavat,voivatkin katsoa peiliin. 1990 asti,on perheiden lainmukaiset tukitoimet ajettu alas es.kodinhoitajien ammattikunta lakkautettiin.Perheitä on tasaiseen tahtiin rikottu ja hajoitettu.

Valtio vihaa ihmistä

Jos et Barcelonan metrossa halua nähdä jumalaisen kauniita ihmisiä suutelemassa toisiaan intohimoisesti, kannattaa tuijottaa lattiaa. Ylitsevuotavan seksuaalista suutelua julkisissa tiloissa eivät harrasta vain teinit, vaan kaiken ikäiset ihmiset.

Rakas Suomi

Rakas Suomen valtio, olen pahoillani etten ole kirjoittanut sinulle vuosikausiin. Viimeksi kirjoitin sinulle liki kolmekymmentä vuotta sitten, ala-asteen toisella luokalla itsenäisyyspäivän aattona. Muistatko, piirsin sinulle myös kuvan missä oli Suomen lippua pitelevä isopäinen poika hymyssä suin. Syy miksi nyt kirjoitan sinulle on se, että olen huolissani. Vaikuttaa siltä, että et ole kunnossa. Onko jotain tapahtunut? Oletko kenties kaatunut liukkailla talvikeleillä ja lyönyt pääsi? Jos voin jotenkin auttaa sinua niin älä epäröi pyytää apua.


Byrokratia myrkyttää kaiken - omakohtaisia kokemuksia

Riku Rantalan kirjoitus “Pilkunjyystö pilaa kesälomat Suomessa” herätti jo viime kesänä paljon keskustelua. Nyt Antti Halosen kirjoitus “Kanssaveljeni - äänestä jaloillasi ja pelasta maksasi” on kerännyt jo yli 56000 tykkäystä facebookissa. On innostavaa, että tästä Suomen massiivisesta byrokratia-asenneongelmasta on alettu vihdoin keskustelemaan kunnolla.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä