vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Ksenofilia

Ulkomaalaisvalvonnalla on vedenpitävät perusteet

Niin sanotussa metakeskustelussa, eli keskustelussa keskustelusta sekä ennen kaikkea keskustelijoista, tiedustellaan säännöllisen epäsäännöllisesti, mitä itse kukin tarkoittaa käsitteellä "suvaitsevainen".

EU-komissio ajaa "rodullista tasa-arvoa" väkipakolla

Suuri ja mahtava EU-komissio on näemmä laittanut ison vaihteen päälle positiivisen diskriminaation edistämiseksi haastamalla Suomen oikeuteen rodullista tasa-arvoa työelämässä valvovan elimen puuttumisen vuoksi. Tämä on hienoisessa ristiriidassa sen kanssa, että Suomessa toki on tasa-arvovaltuutettu, ellei nimenomaan "työelämän rodullista tasa-arvoa valvova elin" ole erillinen vaatimus.

Ihonväri on vain suvaitsevaiston korvien välissä

Lienee jälleen kerran syytä oikoa maahanmuuttokriittiseen keskusteluun liittyviä peruslähtökohtia, koska viikonlopun aikana asiaa koskeva keskustelu on lähtenyt Lieksan tapahtumien seurauksena jälleen kerran sivuraiteille. Ensinnäkin kehotan lukemaan kaimani Suurosen eilisen blogin, joka vetää maton jalkojen alta, mitä tulee oletettuun, yksinomaan ihonvärin perusteella tapahtuvaan, rasismiin sekä syrjintään.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä