vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Kehitysyhtiö

Valtion kehitysyhtiökö vaarallinen?

Elina Lepomäen mielestä Valtion kehitysyhtiö VAKE Oy on vaarallinen, kuva. 

Lepomäen perustelut ovat järkeenkäyviä: 

VAKE Oy

VAKE Oy

Toimiala

Yhtiön toimialana on perustaa, omistaa, hallinnoida ja kehittää toisia osakeyhtiöitä sekä luovuttaa tai hankkia niiden osakkeita. Yhtiö voi lisäksi hankkia, omistaa, vuokrata ja hallita toimintansa edellyttämiä kiinteistöjä ja oikeuksia sekä kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden osakkeita, arvopapereita, osuuksia, rakennuksia, rakenteita ja laitteita, sekä käydä kauppaa osakkeilla ja muilla arvopapereilla sekä kiinteistöillä.

Kotipaikka

Helsinki

Perustettu

2016

Yhteystiedot

Valtion ei kannata myydä lypsäviä lehmiä

Viisaalla omistajapolitiikalla voidaan vaikuttaa positiivisesti työllisyyteen, talouden kehittämiseen ja modernisointiin, sekä tukea uusien alojen ja innovaatioiden syntyä. Tarvitaan fiksua, aktiivista ja suomalaista työtä tukevaa omistajuutta.

Kuka myikään "Suomen"?

SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kertoo käsityksensä hallituksen suunnittelemasta kehitysyhtiöstä valtion omistamien yritysten ja osakkaiden hallinnointiin blogissaan muutama päivä sitten.

http://anttirinne.fi/tuliko-kehitysyhtiosta-vain-myyntiyhtio/

Hän kertoo kyseessä olevan myyntiyhtiö, jonka tarkoituksena on valmistella sen hallintaan siirrettäviä yhtiöitä vain myyntikuntoon. Virallisemmin SDP ottaa asiaan kantaa huomenna tiistaina.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä