vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Gallupit ja siniset

Lindströmille ja Soinille vaalikentällä noottia työttömyyden hoidosta

Työttömyydenhoidon kovien keinojen satoa niitetään vaalikentällä. Soini kirjoittaa miten työministerin asioista syntyy "jänkkäystä" vaalikentällä. Tuskin nyt sentään toisten puolueiden edustajien kanssa jänkkäämiseen kokeneet poliitikot tuhlaavat aikaa, vaan ne ovat äänestäjiä joiden kanssa on keskustelua käyty.

En ole loikkari - olen jojo

Eräs prosenttiliike Suomessa jonka nimi on enteellisesti Siniset. Sinisille on povailtu parhaimmillaan jopa 2 prosentin kannatusta. Siksi siniset keksivät hyvin luovia ratkaisuja päästäkseen takaisin eduskuntaan, jonne menivät aikoinaan perussuomalaisten listoilta.

Nyt edustaja Ari Jalonen on saninut, että ei ole loikkari, vaikka on loikannut perussuomalaisita sinisiin ja on nyt eronnut sinisitä ja kiipinyt kokoomuksen listoille sitotumattomana. Viestien samalla, että palaa mahdolliseti takaisin sinisiin, jos sellaisia enää vaalien jälkeen edes on.

Sininen jytky tulossa

En sano että olisin kovin innoissani sinisestä jytkystä, jota tässä ennustelen, mutta nyt näyttää siltä että se on tulossa. En vielä veikkaa mitään, mutta näyttää siltä että sinisten kannatus nousee vielä useita prosenttiyksiköitä valtakunnan mittakaavassa ja useita satoja prosenttiyksiköitä sinisten omassa mittakaavassa.

Perusteet:

1) Sinisten kannatus lähti jo viime gallupissa selkeään nousuun

2) Epäröivien äänestäjien joukossa on vielä paljon vapaita ääniä jaossa ja niistä osa tulee menemään sinisille 

Aatteiden alennusmyynti

Kuten hyvin tiedämme, joulun jälkeen koittavat railakkaat alennusmyynnit, joissa viisas kuluttaja voi saada edullisia tuotteita hyvinkin halvalla.

Ja miksipäs ei. Kauppiaat riehaantuvat yrittämään hyvää tilikautta ja myyvät ilman katteita.

Kunhan vaan tavaraa saa ulos äkkiä. Mitäpä siitä jos tulee persnettoa! Voi niitä Hulluja Päiviä! Kaikki on kaupan.

Sininen hulabaloo – ilmainen turvapaikanhylkäysvakuutus

Sinisten oma tie vailla äänestäjiä

Sinisten tulevaisuus on äänestäjien käsissä. Siniset ministerit ja kansanedustajat ovat nyt perussuomalaisten äänillä kuninkaita. Omia äänestäjiä ei heillä ole, heidän gallup-kannatuksensa on prosentin luokkaa, joka sekin on saavutus.

Yleensä puolueet edes yrittävät niiata ja kumartaa äänestäjiensä puoleen, mutta sinisillä ei ole ketä kumartaa. Siksi he ovat täysin omien mielipiteidensä vankeja. Jos tuntuu siltä että hyvin menee niin sitten menee, kukaan ei opponoi.

Persuus kuluu

Uskomatonta hälinää pääministeri Sipilän, hallituksen ja muka valehtelun tiimoilta. Kyllä pääministerin, hallituksen ja huoltoaseman baarien keskustelukerhojen keskeinen teema ja erilaiset ennusteet liikkuivat persujen puoluekokouksen teemoissa. "Mitä jos Halla-ahosta tulee puheenjohtaja?"
Jos pääministeri ja hallitus eivät olisi vakavissaan pohtineet vaihtoehtoja niin he eivät olisi hoitaneet tehtäviään vastuullisesti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä