vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Alhainen syntyvyys

Lapsi perheiden tukeminen

Olen viimeaikoina kuullut paljon kuinka tiukkaa taloudellisesti isoilla perheillä on . Jos on yli 7 lasta ja perheen isä käy töissä . Asunto on velaksi rakennettu tai ostettu . Kodinhoidon tukea on -90 luvulta leikattu yli 30% , sekä kun rahanarvon ja ostovoiman aleneminen huomioiden ehkä 70% on lähempänä totuutta . Korkovähennyksiä asuntolainoissa on leikattu kanssa jonkun verran . Isolla perheelle on oltava usealle rekisteröity tilava auto joka on kallis kaikkine autoveroineen jne. Sitten julkisuudessa kauhistellaan kun Suomalaisten syntyvyys on romahtanut .

Miesten vika kun lapsia ei näy

 

Talouselämä julkaisi kohahduttavan uutisen suomalaisten syntyvyydestä ja sen puutteista, myös 8.4 Sk otti kantaa syntyvyyteen. Syy tässä laitettiin tietysti miehille koska ovat niin syrjäytyneitä. Uutisessa on laitettu 25-34 vuotiaiden miesten työllisyys ja lasten syntyvyys korreloimaan toistensa kanssa. Korrelaatio ei ole kausaatio. Miten nämä kaksi asiaa ovat mitenkään toistensa kanssa tekemisissä?

 

Syntyvyyden huolestuttava lasku vs. tiukka hallitusohjelma!

Vuonna 2015 Keskustapuolueen pääministeri Sipilä aloitti hallitusneuvottelut.

Luottamukseen perustaneensa hallitusohjelma taituroi Perussuomalaiset noudattamaan Sipilän johtamaa hallitusta siten, että yhtään Persujen ideologiaan liittynyttä tointa, ei puolueenjohtajana toiminut Soini, pystynyt viemään läpi.

Perussuomalainen puolue oli kannattajilleen muodostunut häpeäksi. Puoluetta johtanut Timo Soini, oli myynyt aatteensa ja sielunsa. Sipilälle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä