vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Alhainen syntyvyys

Ylen ohjailu arveluttaa

Yle ohjailee lisääntymista.    

Joitakin vuosia sitten ’isänmaasta vastuuta kantava’ eliitti taho pyrki natsi tyyliin pakko-ohjaamaan syntyvyyttä Ylen myöhäisillan sukupuolisesti kiihottavilla taide-elokuvilla. Nyt kansalaisten käyttäytymistä pakottaa ruotsalaisten Hyvää seksiä/Riktigt bra sex  - ’opetusfilmi’, joka suorasukaisesti esittelee nuorten naisten intiimiä anatomiaa. Koko perheen katseluaikaan ohjelma tavoittaa kattavasti ja lapsetkin saavat sitä ihmetellä. 

Naisten työllisyys ja hedelmällisyysaste

Tällä kertaa hutkin miten naisten työllisyys on mahdollisesti vaikuttanut syntyvyyteen. Koska ei ole silmiin osunut tutkimuksia, niin tein taas itse. Taulukon prosentit on laadittu sen mukaan, että ei työssäolevat naiset on siivottu tyystin synnyttäneistä ja syntyneet lapset on jaettu 9 kuukautta aiemmin työelämässä olleiden naisten kesken.  Kunkin vuoden syntyvyyslukemat ikäluokittain vertailin työllisyyslukuihin edellisen vuoden maaliskuusta kuluvan vuoden helmikuuhun, jolloin todennäköisesti lapsi on syntynyt 9 kuukautta työllisyysstatuksen mittailun jälkeen.

Lapsi perheiden tukeminen

Olen viimeaikoina kuullut paljon kuinka tiukkaa taloudellisesti isoilla perheillä on . Jos on yli 7 lasta ja perheen isä käy töissä . Asunto on velaksi rakennettu tai ostettu . Kodinhoidon tukea on -90 luvulta leikattu yli 30% , sekä kun rahanarvon ja ostovoiman aleneminen huomioiden ehkä 70% on lähempänä totuutta . Korkovähennyksiä asuntolainoissa on leikattu kanssa jonkun verran . Isolla perheelle on oltava usealle rekisteröity tilava auto joka on kallis kaikkine autoveroineen jne. Sitten julkisuudessa kauhistellaan kun Suomalaisten syntyvyys on romahtanut .

Miesten vika kun lapsia ei näy

 

Talouselämä julkaisi kohahduttavan uutisen suomalaisten syntyvyydestä ja sen puutteista, myös 8.4 Sk otti kantaa syntyvyyteen. Syy tässä laitettiin tietysti miehille koska ovat niin syrjäytyneitä. Uutisessa on laitettu 25-34 vuotiaiden miesten työllisyys ja lasten syntyvyys korreloimaan toistensa kanssa. Korrelaatio ei ole kausaatio. Miten nämä kaksi asiaa ovat mitenkään toistensa kanssa tekemisissä?

 

Syntyvyyden huolestuttava lasku vs. tiukka hallitusohjelma!

Vuonna 2015 Keskustapuolueen pääministeri Sipilä aloitti hallitusneuvottelut.

Luottamukseen perustaneensa hallitusohjelma taituroi Perussuomalaiset noudattamaan Sipilän johtamaa hallitusta siten, että yhtään Persujen ideologiaan liittynyttä tointa, ei puolueenjohtajana toiminut Soini, pystynyt viemään läpi.

Perussuomalainen puolue oli kannattajilleen muodostunut häpeäksi. Puoluetta johtanut Timo Soini, oli myynyt aatteensa ja sielunsa. Sipilälle.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä