vuojalamaggat Maasta se pienikin ponnistaa

Kaikki blogit puheenaiheesta Abdirahim HUSU Hussein

Tämä ei ole myöskään minun Suomeni

Mikäli maamme toimii siten, että eniten ääntä pitävät saavat enemmän kuin ne, joiden ääni ei kuulu. Viittaan otsikolla Abdirahim Husun eiliseen blogiin, jossa hän tiivistetysti tuo esiin sen, että kaikkien turvapaikanhakijoiden tulisi saada jäädä Suomeen eikä kenellekään tulisi antaa kielteistä päätöstä. Lisäksi Husu hämmästyttävällä tavalla oikeuttaa väkivaltaisen käytöksen siinä tapauksessa, että henkilö saa kielteisen päätöksen.

Entinen keskustalainen

Luin, että Abdirahim Husu Hussein on eronnut Keskustasta. Tulin Puhenvuoroon katsomaan oliko hän ilmoittanut bloginsa lukijakunnalle mihin mennään, mutta näin ei vielä ole ja ymmärrän miksi. Varmasti nyt Husseinin ympärillä on melkoista kuhinaa. Sen tullaan näkemään mihin suuntaan Hussein nyt siirtyy.

Miksi äänestäisit minua?

Moni on kysynyt minulta tämän kampanjan aikana, että kenen asiaa tulen ajamaan eduskunnassa. Sanon tämän nyt teille. Kun minut valitaan eduskuntaan, tulen tekemään päätöksiä koko Suomen hyväksi. Kansanedustajana olen käytettävissä tämän yhteiskunnan asioiden ajamisessa, meidän kaikkien hyväksi.

Abdirahim HUSU Hussein ja haamukirjoittajan salaisuus

Viime maanantaina uutisoitiin Abdirahim Husseinin saaneen Suomen PEN:n myöntämän sananvapauspalkinnon. Palkinto on arvokas sananvapauden puolustajille annettava kunnianosoitus, mikä jaettiin Suomessa nyt neljättä kertaa. Suomen PEN järjestönä kuuluu osaksi kansainvälistä PEN Internationalia, minkä tehtävänä on vahvistaa erityisesti kirjallista tekstiä tuottavien oikeutta ilmaista mielipiteitään vapaasti.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä